Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
- sedí veľkosť
- Pekný a kvalitný
- Hrubý tak akurát na miernejšiu zimu, presne ako som potrebovala
Bundička je pekne vypracovaná, len som nevedela správne číslo veľkosti, tak musím vrátiť a objednať o číslo väčšie❤️
super veľká pre veľké labky
- Pekná, tepla,dobre sa oblieka
- Konečne vhodná cestička pre psíka, nielen pre fenku...neobcikaju
- Celkom kvalitne
- Dobrá kvalita
- Zips nie je prekrytý látkou, psík čo ma chlpy na brušku bude problém pri zapínaní
Odporúčam
Veľmi rada by som produkt ohodnotila ale ešte stále mi nebol doručený.
Objednávku som zaslala 28.9.
Kvalitný materiál, pekne spracovanie.
- Pekná mikinka za dobrú cenu .
- Super pršiplášť pre psíka sedí som spokojná
Kvalitné spracovanie aj materiál. Veľkosť XL je 45-kilovému RR len tak-tak, takže psy s hlbokým hrudníkom si treba vopred dobre premerať.
- Super ze sa da prisposobit. Vyrazba farba.
- Vesta splnila moje očakávania
Vesta splnila moje očakávania
- Pekne ušité, farby sú reálne ako na obrázku ,reflexné prvky
Je nanič, okrem krásy neslúži svojmu účelu, neochrani pred dažďom ani trochu ,premoká
vyborna, plni ucel, psik sa naucil plavat v hlbsej vode, predtym sa bal
Splní to funkciu a udrží to psíka na hladine aj ked popruhy na pripínanie sú dosť nešťastne navrhnuté a zavadzajú malému psíkovy pri plávaní. Uznávam že to nie je myslené na plávanie, ale len ako bezpečnostný prostriedok, ake aj tak to mohli urobiť šikovnejšie.
Vynikajúca plavacia vesta, psovi nebráni v pohybe ani vo vode ani na suchu, je v nej spokojný od prvej chvíle, akoby na sebe nič nemal
Príjemný material a veľmi ĺahko sa oblieka to je super.
Pre 3kg pomíka som kúpila veľkosť 32 cm ( S) . Asi som mala kúpiť XS (kratšia verzia), ale aj táto je použiteľná. Okolo krku a na brušku sedí presne, keďže sa musí pod pršiplášť zmestiť aj huňatá srsť. Jednoduchá manipulácia - obliekanie aj zapínanie na suchý zips. Pri temperamente môjho psa je výhodou, že pršiplášť nemá "rukávy". Psík sa cíti komfortne, nemá pocit obmedzenia, správa sa normálne.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »