Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
lahke zapinanie, nasa fenka si nan rychlo zvykla, material je velmi fajn, pekne a funkcne
- kvalitné spracovanie
- vodeodolné
- teplý materiál
- dobré možnosti nastavenia, resp. prispôsobenia psovi
- reflexné prvky
- rýchlo a ľahko sa dá obliecť psovi
Doporučujem.
Cierna bundicka na prechodne obdobie. Labky aj pas na zapinanie bundy - reflexne. Velkost sedi. Odporucam
- Páči sa mi zapínanie cez obvod hrudníka, a rozdielny - výborný vrchný (nepremokavý) a spodný (zateplený) materiál, upevnenia vodítka cez postroj
je veľkosťou presný ale potrebovala som aj vnútorné zateplenie plyšom a tiež zakryté celé bruško, nosíme ho však s menšími úpravami
- som spokojný ,ale ešte som ho nevyskúšal na tom skutočnom objekte
- Max spokojnost
S!ss
Kabátik krásne sadne, je pohodlný a teplý....
Materiál je trochu tenší ako som čakala.
Ale je super, dlhé pútko popod brucho, na môjho psa by som ale potrebovala dlhšiu gumu čo spája vrchnú časť so spodnou.. šmýka sa to dopredu, tak jej nezakryje celý chrbát. Treba objednávať dlhšie trochu
Je nepremokavá, ľahko zateplená,dobre sa oblieka aj sedí, okolo pása sa dá prispôsobiť.. som veľmi spokojná s produktom
- Vynikajúci golier, pes ma rozhľad , vie si napiť a najesť a pohodlne si ľahnúť
- Kvalitná látka
- Krásne na fotkách
- Pršiplášť sadol psíkovi perfektne, je veľmi pekný, taký ako som očakávala.
Nemala som pre psika doteraz takýto overal. Ale vhcem zabezpečiť svojmu psíkovi v zime vonku teplo a pohodu, jeto bytový psík. Takže uvidíme, či to splní svoj účel
- je presne taký ako na obrázku
- podľa zverejnenej tabuľky nám veľkosť nesadla, ale tovar som vrátila resp. poslala na výmenu.
Krásny , teplý, Rexíkovi sa páči
- Podľa obrázka sa nedá presne určiť veľkosť kabátiky. Bolo by dobre presne rozpísať rozmery
ľahká, teplá, účelná vesta, ktorá neobmedzuje pohyb psa, veľkosť M40 dokonale sedí na francúzskeho buldočka.
Pekne vypracovaná bundička pre psa
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »