Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
- Solídne ušitá a vyzerajúca vesta.
- Dobre nastaviteľná, reflexné prvky, je možné použiť postroj a obojok pod ňou.
- Vesta bola zle ušitá, reálna veľkosť sa nezhodovala po zmeraní s veľkosťou deklarovanou výrobcom v ich veľkostnej tabuľke. Obvod hrudníka bol reálne 61 cm, pričom veľkosť L bola pre obvod od 64 - 70 cm. Úplne mimo!
rýchlosť
krasne hreje psika
- tovar by mohol byt lepšie opísaný
Kabátik veľmi dobre sedí, je vyrobený z kvalitného materiálu a čo mne vyhovuje je, že sa zateplovacia podšívka dá odopnúť. Som s ním veľmi spokojná!
Oblečenia pre psíkov Hurtta nie je možné zohnať v bežných kamenných obchodoch, pretože sú drahšie a kvalitné.Oplatí sa do nich ale investovať, psík to nemá len na jednu sezónu.Som maximálne spokojná.S veľkosťou, kvalitou a pod.
- Rýchle obúvanie.
-náš psík ju nosí rád
- Dobre chrani a hreje aj brucho psa
- Jednoduchá manipulacia
++++
- Vsetko super
- bez problemov
- Lahko sa oblieka ,je slušivý
- Produkt je kvalitný
- Keďže máme psa dlhého no nie v hrudi mohutného, bolo náročné nájsť takú veľkosť.. museli sme si obvod upraviť. Mohol byť obvod hrude nastaviteľný.
Velkostne nezodpovedalo, riadila som sa uvedeným príkladom, topánky sú široké a zosuvaju sa z labiek, skoda :(
- perfektne sedi
- vynikajici kvalita
Bundička je pre francúzskeho buldočka a sedi ako uliata.
- mám xJRT a pekne jej sedí na krku a zbytočne netrčia šnúrky keď jej to obviažem okolo krku
Kabát bol pôvodne objednávaný ako zimný (čo nie je chyba výrobcu, lebo na obale toto označenie nebolo, ale chyba obchodu, kde sme ho kúpili), no to rozhodne nie je. Určite je nepremokavý a vetruvzdorný, ale na využitie v zime určite vhodný nie je, alebo psík potrebuje ešte nejakú vrstvu pod ním, možno svetrík. Inak je výrobok celkom v poriadku, dá sa zatiahnuť aj v oblasti krku, takže dobre sedí, takisto sú na ňom gumičky na uchytenie okolo labiek, žiarivá žltá farba zase zviditeľní psíka pri pohybe za zníženej viditeľnosti. Keby bol zateplený, tak by na našej strane bola maximálna spokojnosť.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]