Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
zatial neodskúšané
Dať psovi na nohu čistú gumu s tým, že mu nebude prúdiť krv na nohe cez totálne nepriechodné stiahnutie. Otras a veľké sklamanie
- Pekný,super sedi
- Neviem
- Spokojnosť,cenovo super
- Neviem
Svetrík i kabátik pre psíka veľmi pekný,cenovo výhodný, a omnoho lacnejší ako v zoo obchodoch
- sedí dobre, je ľahký
Trixie Bunda Orléans
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v PetCenter.sk
- Zateplený
- Ochrana
- Uchytenie
Kabátik je celkom fajn, farba pekná červená, aj je zateplený z vnútornej strany, iba to upnutie pod krkom není riešené úplne dobre, je to dosť široké a spodok zavadzia pri behu našej fenke. A aj sa celkovo oblek pretáča jemne do strán, ale za cenu 14€ je to všetko prežitelne.
- Kabátik je pekný, psík je spokojný a ja tiež.
- Páči sa mi
Kabát Trixie Arlay
Pridané: 27. decembra 2023
(naposledy upravené 27. decembra 2023)
Zakúpený v Abc-Zoo.sk
- Páči sa mi
Rýchle a ľahké obliekanie psíka so zipsom na chrbte. Odporúčam
Dobrý strih, nepremokavý, pekný vzhľad
Kvalitný materiál,
pekná bunda
Keďže už máme mensie číslo tohto kabátika vedela som čo objednávam. Nepremokavy, zatepleny super kabátik. Odporúčam s jeho kúpou.
Konečne dobre sediaca reflexná vesta. Už sme vyskúšali niekoľko, táto je top. Psovi sedí veľmi pekne. Príjemný materiál. Prepracované zapínanie. A viditeľnosť super, perfektne odráža svetlo.
Bunda perfektne sedí a vyzerá. Psa neobmedzuje v pohybe, nezosúva sa, nepretáča. Reflexné prvy krásne vidieť v tme. Už máme druhý kus:)
- nepremokavý , teplý
pre francúzskeho buldočka je problém kúpiť oblečko, ktoré by mu sadlo, tento kabátik je presne na jeho miery
- Zložitejšie obliekanie no psík je spokojný.
Strieborná fólia na odrážanie tepla, ktorú uvádza výrobca je riešená ako jemná a čiastočná potlač z vnútornej strany oblečku ktorá sa lúpe.
ľahké obliekanie
Materiál príjemný som spokojná
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »