Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
- Kvalitny vyrobok
- Rozmery zodpovedajuce realnym psom, co cinske oblecenie nikdy nedosiahne
- Lahko sa oblieka
- splnil účel, na ktorý som si tento tovar vybrala.
dobre sedi a pes je spokojy a neotazuje ho to
Pekný šikovný kvalitný
- kapucňa je zbytočná
- Dobrá kvalita, žiaľ nám nevyhovuje veľkosť, veľkosť ktorú by sme potrebovali je už vypredaná.
kabatik dobre ochrani pre dazdom, je podsity teplejsou latkou, takze sluzi aj ako "svetrik"
- Ešte neviem celkom posúdiť, nebola zatiaľ použitá. Je pekná.
Nič.
- Dá sa prispôsobiť podľa veľkosti psíka - cvocky, gumička. Super kabátik.
- Pekne vypracovana bundička.
- Žiadna
- Výborná vesta pre psíka so širším hrudnikom.
- Ziadna
Od 18.12.2018 je zásielka "na ceste" a ešte stále nebola doručená. Viac teda z tejto ponuky objednávať nebudem.
- velkost sedela
,,,
Je to cenovo dobrá bunda pre psa
- Uzasny pristup majitelov,neskutocne laskavi ludia a este kvalitnejsie prevedenie pletenych produktov. jedine vyrobky,ktore nam sedia a nemusim ich davat upravovat Mame 4svetriky doma a vsetky su stale ako nove,prijemne hreju.vrele odporucam.
- Nasmu chlpacovi by som potrebovala ustrikovat nieco specialne (overal) ,mozno oslovim majitelov s touto poziadavkou
v dnesnej dobe je to jeden z mala obchodov na ktore mam naozaj velmi mile spomienky
- Psík ju rad nosí, je vidieť, že je mu v nej teplo
- Povrchový materiál vesty je malo odolný a skoro sa pretrhne, vzhľadom na to, že psík beha po záhrade
- Teplo
- Odolnosť
Som za, lebo psíkovi je teplejšie, ale som aj proti, lebo vesta nevydrží behanie po záhrade, skoro sa roztrá vrchná vrstva, veľký psík potom beha so záplatami
- kvalitné prevedenie,zodpovedá fotke,ľahko sa oblieka
- Vesta je sice uzasna, lahucka a krasne farebna, no nevhodna pre psika z dlhsou srstou. Zips sa pri zapinani- tym, ze sa zapina na brusku, zasekne do srsti. Bolestive " vyslobodzovanie" a odopinanie, bud nezapnut, alebo ostrihat srst co v zime asi nie velmi vhodne.
- Odopínatelné flanelové futro je veľkou výhodou!
Výborný výrobok, dobre sedí, ľahko sa udržuje! Som s ním veľmi spokojná.
bola som spokojna s casom dodania a so splnenim mojej poziadavky-ponozky pre velkeho psa-dakujem.
Kratka
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »