Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
Jednoduchý, dobre sa oblieka
- Kabátik je kvalitný, veľkosť sedí dokonale.
- naj. vesta pre mojho psa... už máme doma 2, veľmi lahká, teplá, rýchlo vysušiteľná...
- su super
Produkt testujem,uvidim ako dlhsie vydrzia...
Vesta je pevná, nepotrhá sa, je nepremokavá, dobrá do daždivého počasia.
Využívame ju ak sú psy v pohybe.
Ležať v nej nechcú, snažia sa dať ju dole, asi je málo priedušná.
Vesta je ľahká a vzdušná, vyhovuje ak je pes doma na dvore v kľude.
Nevhodná na vychádzky do lesa a do dažďa, namokne a ľahko sa roztrhne.
Veľmi dlho som hľadala nepremokavú budbu pre fr. buldočka v dobrej kvalite a primeranej cene. Kúpila som veľkosť 35XL a sadla ako uliata. Tabuľka, ktorú uvádzate dobre sedela s rozmermi Archieho :)
- ľahký, tenký, príjemný materiál
- vesta je teplá, udržuje teplotu tela psíka
- zips na veste je upravený tak, aby sa do neho nezachytávali chlpy psíka
- tento produkt som si neobjedávala,neviem posúdiť,objednávala som trixie walker active ale s robusnou podrážkou,Artikel Nr.19466
už som v hore uvedenom príspevku spomínala o nepresnostiach,čo sa týka veľkosti ponožiek a topánok.Odporúčam takýmto eshopom,nie len predávať za každú cenu,ale chovať sa aj k zákazníkom zodpovedne a nezavádzať ich,či už vedome,alebo nie
- ponožky sú kvalitne vypracované a zrejme splňajú svoj účel
ako so vyššie spomínala,protišmykové ponožky sú nevyskúšané,nedali sa natiahnuť psovi na labky.Je mi to veľmi lúto,lebo v mojom prípade ide o to,že psík ma degeneratívnu chorobu chrbtice a zadne nožičky mu ochrnujú,Neodváži sa vojsť do domu,lebo sa mu šmíka na dlaždiciach a parketách.Verila som,že tieto ponožkz mu pomôžu,no veľkosť nebola použiteľná.Preto som objednávala iné,lepšie ,lacnejšie v Amazone ,kde som si bola istá,že mu veľkosť bude sedieť.
- Topanocky su velmi zle ušité, nesedia na labke a vyzuvaju sa. Velkosti sme vyskusali vsetky, nasli velkost ktora vyhovuje, ale tym ze su zle ušité su maximalne nepraktické :/ skoda toho lebo material, prepracovanie a dizajn su super
Topánočky sú kvalitné, iba nám nesedí veľkosť.
Topánočky sú dobre spracované, len nám trochu nesedia. Sú široké.
- Obleček je nastaviteľný presne na psa. Nastaviť sa dá dĺžka, šírka, obvod krku ,gumičky okolo nôh s dostatočnou variabilitou.Zatiaľ najlepší obleček, čo som mala, určite objednám aj ďalším členom mojej svorky.
- Bunda je pekna a sedi super
- Je dost tenka
- Spokojnosť
Bunda je pekná, ale žiaľ psík ju nosiť nechce.
- Vesta zabezpečuje dobrú viditeľnosť psa za dňa i šera.
- Vesta sa ľahko aplikuje na telo psa.
Jednoduché nasadzovanie, neprekrúca sa.
- Nemá žiadne výrazné prednosti.
- Tieto oblečky som našim psíkom objednala preto, že sú prezentované ako extrémne teplé, na fotkách sa mi zdali veľmi teplé a hrubé, vhodné na zimu. V skutočnosti sú ale pomerne tenké, vhodné skôr na prechodné obdobie. Odporúčam objednať o číslo menší oblečok, než je dĺžka chrbta psíka /napr. pri dĺžke chrbta 40 cm objednajte č. 35/, vtedy sadne psíkovi oveľa lepšie a nevisí na ňom ako na strašiakovi.
Úplne obyčajný oblečok, akých nájdete kopec v každom kamennom obchode, nie je na ňom nič mimoriadne, čo by stálo za tú nehoráznu cenu.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »