Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
- Nemá
- Rýchlo vybavená objednávka
- Kvalitný tovar
- Potrebujem veľkosť xxs a tu bola jediná
Jednoducho sa oblieka, nemá na natiahnutie na zadné labky
- Objednala som túto bundu kvôli tomu,že povrchový material ne bunde má 10000mmH2O,veľkosť 60cm.Môj labrador Teo je štíhly pes s dlhými nohami.Dlžku chrbta má 62 cm.obchod odporúča objednať v.60.Oblek mu na hrudníku sedí perfektne ale dlžka je aj tak o dosť dlhšia šírka pri stehnách je veľmi široká,tá zadná časť oblečku mu na zadku veje ako zástava,proste táto zadná časť je mu veľmi široká.
Hurtta šije kvalitné oblečenie pre psov,čo mi ale chýba je, že pri máloktorých olekoch je napísané pre ,že sú pre štíhlych alebo silnejších psov.Ceny týchto oblekov nie sú nízke a preto by bolo vhodné,keby pri všetkých týchto oblečkoch boli popísané aspoň tie najzakladnejšie dáta
- Je pekný, dobre sa oblieka a na tele drží.
Vhodný pre trpaslíčieho jazvečíka.
- Dobrá kvalita za nízku cenu
Bunda je naozaj velmi sikovne usita, pre nasho Yorshira je naozaj skvela a velmi tepla. Je to prva bunda v ktorej mozeme ist aj naozaj v chladnom pocasi von a netrasie sa nam od zimy a dokaze si prechadzku uzit v teple. Pre nasho 3kiloveho psika sme vybrali velkost 25, bunda sa da stahovacimi snurkami prisposobit velkosti psa. Tato bunda kryje vsetky citlive casti tela a nakrcnik je tiez velmi dobry, kedze mu vobec nefuka na krk. Jedina nevyhoda je zapnutie bundy pod chvostom, nakolko psik si potom vykonava potrebu kvazy do bundy. Takze mi mu to nezapiname a volne mu to vysi na nohach. Bunda je sice drahsia ale naozaj stoji za to, odporucam kazdemu.
- Reflexné prvky
kabátik je super
Veľmi kvalitný nepremokavy kabatik, prekvapilo ma,že vnútro sa dá dať dole. Som spokojna
Tento overal je vhodný len na chudé psy. Ja mám boston teriéra a toto je typ oblečenia, ktorý je ako uliaty na telo, aké majú bostony - to znamená veľký hrudník a následne zužovanie tela až k chvostu. Navyše overal zakrýva aj bruško a nohy, takže ideálny do mínusových teplôt. Overal je kvalitne ušitý. Síce sa ťažšie oblieka, ale je to preto, že treba navliecť aj nohy a zvieratko musí trošku spolupracovať. Na druhej strane ocení, keď bude vonku a nebude sa triasť od zimy.
- Super material
Sveter je teply a sadol ako uliaty
Výrobok je fajn
- Beautiful sweater
- It's smaller than the same size from other brands we have at home, so need to buy a size up
Our dog is a boxer with back length 50 cm and her old sweater and jacket from other brands are size 48 and fit her perfectly. That's why I bought a size 50 from this brand but will need to return it and get the next size up.
- Nepromokne ,neprefuka !
- Prsiplast je kvalitny.aj pekny.
- Kvalitne sitie
- Lahko sa oblieka
- Prijemny material
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »