Najnovšie recenzie zo sekcie Oblečenie pre psa
Bunda je z kvalitného materiálu a veľmi precízne ušitá.
- super kvalitna tepla bundicka pre psika, velka spokojnost
- Moznost vyberu zo sirokeho spektra velkosti (istota ze psikovi sadne presne tam kde ma)
- Kvalitne prevedenie
- Velmi jednoduche obliekanie
- Psik je v nom spokojny a su chranene vsetky potrebne klby (pri starsom psikovi v zime velka vyhoda :))
- Reflexne prvky ktore su v tme viditelne
- Prsiplast vobec nezodpoveda rozmerom uvadzanym v tabulke pod produktom. Dosiel o 2velkosti vacsi aj napriek dobre pomeranemu psikovi. Obchod, pripadne vyrobca by mal prehodnotit uvadzanie rozmerov, zavadza to zakaznika. Zial, tovar som musela odoslat slov. postou do Ciech na vlastne naklady, pretoze obchod neposkytuje vymenu tovaru na ich naklady, co povazujem za velku nevyhodu. Tovar sa mi tym predrazil o postovne naklady 10€.
- Bunda je krasna, s kvalitnym sitim.
- Bunda nezodpoveda rozmerom uvadzanym pod produktom v tabulke. Dosla mi o 2velkosti vacsia bunda. Zial, obchod neppskytuje vratenie, resp. vymenu tovaru na jch naklady. Musela som posielat tovar slovenskou postou do Ciech na vlastne naklady, co povazujem za velku nevyhodu. Ocakavam novy tovar, tak verim, ze dojde uz dobra velkost.
- Tento typ bundy je od vyrobcu v tabulke zle v cm popisany. Golier psika je prilis dlhy (15cm),ktory vyrobca nepocita do uvadzanych rozmerov dlzky psa od krku po chvost.
- pláštenka nám vyhovuje
- vyzerajú byt kvaltne
- dodaná veľkosť pre yorkshira nepoužiteľná
- Na labky sadli ako uliate
- veľkosť nezodpovedá rozmeru
- Pekné a kvalitné.
- Super kvalitné prevedenie
Krasny svetrik velmi prijemny material. Odporucam
Prijemny material, vdaka suchemu zipsu sa prisposobi havinovi na telo. Odporucam
Keďže nemám psa nekúpila som ani tento overal.
- máme odskúšané
- žiadna
Naša fenočka sa rada oblieka - nie je problém
Ako to zvládne väčší psík, uvidíme
-velmi sa mi paci,je pekne usita,perfektna
-pekne tricko ,dobra kvalita,odporucam
-velmi krasna mikinka
- Dobre vyzerá, teplá.
- Veľkosť je menší ako som myslela, príliš malá. Treba objednať o číslo väčšie.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »